Bimici Ride: Happen & Trappen Italian Style!

Op zondag 10 juni organiseert Bimici – sponsor van deze website – de Bimici Ride, voor liefhebbers en eigenaars van Bianchi racefietsen. Dat betekent ‘Happen & Trappen Italian Style’. De toegang is gratis.

Bimici Ride 2018 | promo @ italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

“Alle Bianchi fans opgelet! Heb je een Bianchi racefiets en #celestepassion? Schrijf je dan in voor onze Bimici Ride. Gezamenlijk zullen we met de Bianchi racefietsen een rondje rijden van circa 60km in de region (richting Nijmegen).

Bij aanvang serveren we een lekker Italiaans hapje en ook onderweg zorgen we voor een Italiaanse verrassing. Eenmaal terug wacht ons een heerlijke Italiaanse pasta met een glas verfrissende prosecco. Het is dus zeker niet alleen afzien …. ;)

Vooraf en na de rit zijn er meerdere Bianchi modellen beschikbaar om te testen. Natuurlijk is de Bimici shop geopend en zullen er speciale acties zijn. Daarnaast is de nieuwe Oltre XR3 Disc live te zien en uiteraard nog veel meer Bianchi moois. Kortom, een leuke en gezellige dag geheel in Italiaanse sferen! Tijdens de Ride rijden we in groepsverband. Er is geen competitie, ‘samen uit samen thuis!’

Voorwaarden: Bianchi racefiets – goed humeur – smaak – en je aanmelden. Voor deze Ride zijn maximaal 60 tickets beschikbaar. Wees er snel bij!

Aanmelden

  • opgeven kan via mail: info@bimici.nl
  • Graag je naam, adres en telefoonnummer vermelden
  • Meer info: mail of bel gerust. tel. 0263886507

Graag tot ziens!
Groeten, Team Bimici.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *