Miss december 2016

We hadden op IR in mei 2012 ook al een miss in dit Campa-truitje. Die was alleen niet blond. Deze miss december 2016 is dat wel. Enjoy!miss december 2016 @ Italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

Miss van de maand gemist?

Geen nood: je vindt ze allemaal in de rubriek Belle Donne op IR.

Nóg meer missen? Lees Bici & Donne!

Op Bici & Donne, het Flipboard e-magazine van IR over dames en hun Italiaanse racefietsen, kun je je gratis abonneren. Je kunt het – net als IR Magazine (ook gratis) – bekijken op al je mobiele apparaten of in je webbrowser.1 Reactie op “Miss december 2016

  1. Hm8;3m2#0&..Great write-up, I’m normal visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time. “Good nonsense is good sense in disguise.” by Josh Billings….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *