De Colnago van Stefan

IR presenteert de tweede Colnago for Ferrari van IR lezer Stefan Clement. De fiets is met een gemixte Campagnolo groep afgemonteerd.

colnago_ferrari00001

“Ik heb dit jaar een tweede Colnago for Ferrari aangeschaft. De fiets is van 2007 en is in nieuwstaat, er zijn er 199 van gemaakt. De basis van het frame is gebaseerd op de Colnago Extreme Power. Persoonlijk vind ik de rode Fulcrum-wielen er goed bij passen. Er zat ook een origineel Ferrari-gespoten carbon zadel bij, maar uiteindelijk heeft het comfort het gewonnen van de uitstraling. Dat hij uitermate goed rijdt heb ik gemerkt in de Dolomieten, waar deze fiets zich uitstekend thuisvoelt.”

Meer informatie
Pin It


1 Reactie op “De Colnago van Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *