Agendatip: Retro Fietsbeurs 2017

Liefhebbers van klassieke (retro) racefietsen – waaronder ook de nodige van Italiaanse makelij – kunnen 2017 goed beginnen met een bezoekje aan de Retro Fietsbeurs 2017 op zondag 22 januari in het Belgische Dessel. Zet het in je agenda!

Retrofiets 2015 @ Italiaanse Racefietsen

Ondanks de ernstige ziekte van organisator Hein Senders komt er toch ook een zesde editie van deze sfeervolle beurs. Op Retrofiets.be valt daarover te lezen:

“Dat er nu een zesde editie gaat komen, mag bijzonder genoemd worden. Voor organisator Hein is het zelfs maar de vraag of hij zelf aanwezig gaat zijn op ‘zijn’ evenement. Zijn ongeneeslijke ziekte zal er over beslissen, maar de ijzeren wil van deze karakterman, gaat er toch weer voor zorgen dat er -met steun van vrouw, vrienden en bekenden- een mooi nostalgisch gebeuren op de rol staat. De traditie wordt hoe dan ook voortgezet!

Andermaal met steun van hoofdsponsor Colnago, kunnen liefhebbers uit binnen- en buitenland hun hartje in januari weer ophalen. De standhouders komen onder andere uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Nederland. Samen zorgen ze voor een gevarieerd aanbod in unieke onderdelen en accessoires die iets met retrofietsen te maken hebben. Truienverzamelaar Silveer Jespers is weer aanwezig en zorgt met zijn uitgebreide collectie ieder jaar voor een gepaste sfeer op het grote podium van de zaal.”

De zesde editie van de Retro Fietsbeurs, klassieke wielershow en beurs wordt in 2017 gehouden op zondag 22 januari, van 10.00 tot 16.00 uur in Parochiecentrum Witgoor, Meistraat 150 in Dessel. Meer informatie: www.retrofiets.be

Retro Fietsbeurs 2017 @ Italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.comGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *