De Gios van Theo

IR presenteert de Italiaan van IR-lezer Theo Walburg. Hij rijdt een Gios Torino Carbon Lite, afgemonteerd met een gemixte Campagnolo groep.

Gios Torino Carbon Lite van Theo Walburg @ Italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

“Ik beken het maar, ik heb mij laten verleiden het sudderde al een tijdje. Tegen beter weten in doe je of er niks aan de hand is maar het was uiterlijke schijn. En nu ben ik weer gezwicht voor zoveel Italiaanse schoonheid weliswaar op leeftijd maar nog steeds mooi.

Eigenlijk vond ik haar mooier geworden maar dat zal te maken hebben met mijn ouder worden. En nu ik haar kan bekijken in het echt is het pure schoonheid. Alle trends overleefd op haar klassieke uiterlijk en haar azuur blauwe ogen. Het azuur wat minder nu als vroeger maar genoeg om nog steeds op te vallen .

Aangekleed wat bij een Italiaans schone hoort “Italiaans”het geeft haar de grandeur van ‘la dolci vita’in de Trevi fontein. Jammer dat een tak van de familie zich heeft laten verleiden voor het grote geld van China. Haar rijke geschiedenis van in de schijnwerpers staan is nu veranderd voor de echte liefhebbers. Om te horen bij elk stoplicht,spoorweg overgang of koffiestop: Blijft mooi hè zo’n Gios”.

Specs
  • Frame: Gios Carbon Lite
  • Groep: Campagnolo Centaur met Chorus hendels
  • Stuur: Cinelli Ram Epecial Edition
  • Zadel: fizik Arione
  • Wielen: Sonic All Round
  • Zadelpen: ITM Millennium carbon
  • Banden: Vittoria cx
Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *