Miss september 2016

In september is de 20-jarige Puck Moonen de gelukkige om een maandje te mogen shinen op IR. Ze rijdt dan wel geen Italiaan (Ridley) maar who cares met zo’n snoetje. As always: enjoy! (Meer moois op miss Moonen’s Instagram account).miss september 2016 | Puck Moonen @ Italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

miss september 2016 | Puck Moonen @ Italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

miss september 2016 | Puck Moonen @ Italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

 

Miss van de maand gemist?

Geen nood: je vindt ze allemaal in de rubriek Belle Donne op IR.

Nóg meer missen? Lees Bici & Donne!

Op Bici & Donne, het Flipboard e-magazine van IR over dames en hun Italiaanse racefietsen, kun je je gratis abonneren. Je kunt het – net als IR Magazine (ook gratis) – bekijken op al je mobiele apparaten of in je webbrowser.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *