Chesini’s kijken bij Mioch Cycling!

Colnago, Bianchi, Wilier… mooi spul hoor. Maar persoonlijk gaat mijn hartje nog nét wat harder kloppen van Chesini uit Verona. Daarom goed nieuws, want aanstaande zaterdag 21 mei kun je de Chesini collectie – inclusief twee gloednieuwe modellen – bewonderen bij de Nederlandse importeur, te weten Mioch Cycling in Cuijk. Zet je het vast in je agenda?

Chesini Strabia 2016 @ Italiaanse racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

Chesini Strabia.

Voor het gemak gaan we, zoals je inmiddels van IR gewend bent, weer even lekker kort door de bocht en jatten we het één en ander qua tekst en beeld van de site van Mioch Cycling:

“Het Italiaanse feest op Nederlandse bodem is nog niet over, want op zaterdag 21 mei komt het stijlvolle Italiaanse racefietsmerk Chesini uit Verona haar twee nieuwste modellen presenteren bij haar Nederlandse importeur Mioch Cycling te Cuijk.

Chesini en Mioch Cycling vinden elkaar in hun wederzijdse passie voor de stalen racefiets, de wielersport, de hartstocht en beleving voor de koers en puur Italiaans vakwerk.

Chesini is een fabrikant die sinds 1925 racefietsen bouwt en uitblinkt met haar stalen racefietsen, fietsen met prachtige details met een up-to-date techniek en hoge kwaliteit, zo is een stalen fiets mogelijk van nog geen 7 kg. Maar ook fietsen van carbon en aluminium en zelfs Inox-staal worden door Chesini geproduceerd met net zoveel zorg en aandacht voor details want een Chesini racefiets moet heel goed én heel mooi en vooral heel speciaal zijn! Tel daarbij op dat de fiets op maat gemaakt wordt zodat deze als gegoten zit en dan snap je meteen het enthousiasme van een Chesini-rijder!

Mioch Cycling is een klein bedrijf waar met alle aandacht en tijd gewerkt wordt om voor de sportieve fietser/ wielrenner de racefiets en het rijden te optimaliseren en is gespecialiseerd in Italiaanse racefietsen en in het bijzonder het merk Chesini.

De twee nieuwe modellen die door Chesini worden gepresenteerd zijn de Capriolo, een prachtige ATB en de Strabia, een gravelracer met disc-brakes die zijn wereldprimeur beleeft tijdens deze show! Beide fietsen zijn gemaakt van de nieuwste staalsoorten uit de vermaarde Columbus fabrieken en afgemonteerd met high-end groepen om van te smullen. Daarnaast zijn er meerdere modellen uit de Chesini-collectie te bewonderen zoals o.a. de Gran Premio, de Speciale en de Xcr925. Kortom er valt veel moois te zien!

Een primeur, mooie fietsen, lekkere wijn uit Verona en een heerlijke pizza uit onze houtgestookte pizza-oven. Een feestje om niet te missen en daarom nodigen we je van harte uit om dit samen met ons en het team van Chesini, waaronder oud-renner Giorgio Furlan thans testrijder voor Chesini, te komen vieren!

Dus zet op de agenda: zaterdag 21 mei Mioch Cycling tussen 12:00 en 18:00 uur. En rijdt u zelf een Chesini? Wij willen hem graag zien, kom hem showen!”

Je kunt deze uitnodiging ook op Facebook bekijken.

PS: De kekke fietsoutfits van Mioch Cycling al gezien? Check dat dikke logo op de rechter borst (voor de kijker links)! Shirt met IR logo te koop voor 80 euro!

Mioch Cycling Fietsshirt @ Italiaanse Racefietsen | www.italiaanseracefietsen.com

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *