Miss april 2016

Duurde heel lang voordat ik een miss voor deze maand vond. Maar de volhouder wint. Deze pronte jongedame luistert naar de naam Pina en rijdt – heel toepasselijk – een bello Pinarello. Als dát geen toeval is dan weet ik het niet meer. Fijn weekend!

miss april 2016 | @ Italiaanse Racefietsen| www.italiaanseracefietsen.com

Koersfiets of MTB?

Even een paar vraagjes tussendoor: persoonlijk vind ik dames op een racefiets (dus met krom stuur) nog een tikkeltje plezanter ogen dan wanneer zij zich op een mountainbike, dus met recht stuur en dikke banden voortbewegen. Ook als het om dezelfde persoon zou gaan. Is dat gewoon een rare tick van mij (zou zeker niet de eerste zijn) of ligt dat ergens anders aan? En waar gaat jullie voorkeur eigenlijk naar uit heren? En is er wellicht een verdwaalde vrouwelijke lezer die kan vertellen hoe zij dat ervaart als het om mannelijke (of vrouwelijke) fietsers gaat? Vragen, vragen vragen… Ben benieuwd!

Miss van de maand gemist?

Geen nood: je vindt ze allemaal in de rubriek Belle Donne op IR.

Nóg meer missen? Lees Bici & Donne!

Op Bici & Donne, het Flipboard e-magazine van IR over dames en hun Italiaanse racefietsen, kun je je gratis abonneren. Je kunt het – net als IR Magazine (ook gratis) – bekijken op al je mobiele apparaten of in je webbrowser.

Pin It


5 reacties op “Miss april 2016

  1. Italian black is beautiful ! Mi piace !

    Dames op racefiets of MTB? 1 koersfiets 2 MTB. Maar vooral afhankelijk van de dame !

  2. Pina ziet er niet alleen goed uit, ook haar helm zit zoals het hoort, dus recht. Te veel dames kantelen hun helm naar achteren op hun hoofd. Willen zij wellicht hun voorhoofd tonen? Maar dames, bij een frontale of zijdelingse val biedt je helm dan geen bescherming…. De gevolgen zijn brrrrrrrr !! Ook zie ik kinderen met helm, maar niet recht. De ouders zouden beter moeten weten.

  3. Nee Willem, de essentie ontgaat mij niet. De foto is goed, en de helm zit goed. Dat wist Guido al!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *