De Gios van Guido

IR presenteert de Italiaan van Guido Ophelders uit het Spaanse Greixer. Hij rijdt een Gios Carbon Plus, afgemonteerd met Campagnolo Record groep.

Gios Carbon Plus van Guido Ophelders @ Italiaanse Racefietsen

“Mijn eerste racefiets was een cromoly Concorde. Daarna naar de MTB overgestapt tot ik een vijftal jaar geleden een Titus Modena frame kocht. Jammergenoeg te klein. Dus op zoek naar een vervanger en de Gios Carbon Plus is vergelijkbaar met de Titus (carbon met alu lugs). Ik heb het frame vorig jaar tweedehands in Nederland gekocht, maat 61 krijg je hier in Spanje niet :) 

Omdat dit merk één van de Italiaanse iconen in de fietswereld is, heb ik voor deze Gios gekozen. De Carbon Plus is daarbij een perfecte synthese tussen modern en vintage.  Deze fiets heeft een super sportieve rijstijl, erg reactief en precies. Mijn volgend project is een Alan Super Record die ik net gekocht heb in Middelburg. Daarna ga ik aan de slag met staal of titanium.

Ik ben overigens bezig met een project om Nederlandse fiets enthousiasten naar de Spaanse Pyreneeën te laten komen, waar ik woon, en hier fietstochten te organiseren. Het zou mooi zijn dat met mooie vintage italianen te kunnen doen. Geïnteresseerden kunnen contact met mij opnemen via onderstaande gegevens”.

Plusbike | Cycling Emotions Pyrenees
www.plusbike.eu
gophelders@plusbike.eu
Tel. +34 610220164

Specs:
  • Groep: Campagnolo Record
  • Wielen: DT Swiss RR1.2
  • Zadel: Rivet Diablo (leder)
  • Stuurlint: Selle San Marco (leder)
Meer informatie

 1 Reactie op “De Gios van Guido

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *