Miss februari 2016

Bam. Daar heb je februari alweer. Deze dame en haar Wilier fietsen vast de hele winter door, gezien haar outfit. Enjoy!Miss februari 2016 @ Italiaanse Racefietsen

Miss februari 2016 @ Italiaanse Racefietsen

Miss van de maand gemist?

Geen nood: je vindt ze allemaal in de rubriek Belle Donne op IR.

Nóg meer missen? Lees Bici & Donne!

Op Bici & Donne, het Flipboard e-magazine van IR over dames en hun Italiaanse racefietsen, kun je je gratis abonneren. Je kunt het – net als IR Magazine (ook gratis) – bekijken op al je mobiele apparaten of in je webbrowser.4 reacties op “Miss februari 2016

  1. Volgens mij controleert ze ook op haar motortje op de eerste foto? De vraag is nu of ze opgelucht of teleurgesteld is op de tweede foto.

  2. Kris (met typefoutje in Wilier), Guido en Willem gingen mij deze maand voor. IR verdient meer reacties op Guido’s dames, dus wellicht worden andere kijkers ook wakker. Ondanks haar outfit zal Miss februari vandaag thuisgebleven zijn – wat een natte boel in NL. Hier in Zuidwest-Portugal de ene bui na de andere, dus in plaats van outdoor zocht ik mijn vertier binnenshuis. Morgen komt de zon gewoon terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *