De Storoni van Ivo

IR presenteert de Storoni van Ivo de Bruijn. Het gaat om een ras-Italiaan met titanium frame, afgemonteerd met Campagnolo groep.

Storoni van Ivo de Bruijn @ Italiaanse Racefietsen

“Na jaren op een Gios te hebben rondgereden, vond ik het tijd voor een andere, uiteraard Italiaanse fiets. In maart van 2015 was het dan zo ver. Ik heb er een voor me op maat laten maken door Gianfranco Storoni, een Titanium frame + zadelpen, carbon voorvork , afgemonteerd Campagnolo Athena 11 speed compact groep.

De cassette is van Marchisio, zodat ik ook deze op ‘maat’ kon samenstellen. Campagnolo Zonda wielen met Vittoria Rubino Pro 700/25. Verder een Selle Italia Flite zadel met titanium rails, fiz:ik stuur+ lint + pen (titanium boutjes) en Elite bidonhouders. (Alleen de pedalen zijn niet Italiaans, maar van Look). Totaal gewicht nog net geen 8 kg, wat niet slecht is voor zo’n groot frame.

Vergeleken met mijn aluminium Gios is deze fiets comfortabeler en reageert (nog) directer. En wat is-ie stil! In de toekomst kan ik hem opwaarderen met bijvoorbeeld Shamal wielen en een Record groep. Ik ben nu de gelukkige eigenaar van een unieke Italiaanse racer, die de rest van mijn fietsleven mee kan gaan.”

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *