De Wilier van Johan

IR presenteert de Italiaan van Johan uit Groningen. Het gaan om een Wilier Cento Uno Superlegerra, afgemonteerd met Campagnolo Super Record.

Wilier Cento Uno Superlegerra van Johan @ Italiaanse Racefietsen


“Na jarenlang op Wilier te hebben gereden had ik bijna een nieuwe Fondriest aangeschaft, totdat ik tegen deze (volgens fietsenzaak cc53-11) anderhalf jaar gebruikte 101 aanliep. Op slag verliefd op deze zwarte Italiaanse dame. Zij heeft me dit jaar onder andere drie keer de Ventoux en de Stelvio opgeholpen. 

Ik heb gekozen voor Wilier want, Italiaans, fantastische uitstraling, eigenheid, een familiebedrijf en mijn uitstekende ervaringen met eerdere met Wiliers. Ik heb gekozen voor deze vanwege de black on black kleurstelling, die redelijk onopvallend is voor de niet-kenner.

De afwerking van deze fiets is formidabel, het weggedrag is uitmuntend en het gewicht onvoorstelbaar laag vergeleken met mijn vorige Wilier (een Izoard XP). Hij heeft een erg sportief en direct weggedrag, zonder nerveus te worden. Als je op zoek bent naar comfort mag je dit model overslaan”.

Specificaties
  • Wilier Cento Uno Superlegerra
  • Bouwjaar frame 2014 (misschien 2013?)
  • Campagnolo Record 11-speed groep
  • Deda afwerking
  • Quasar QS4 wielen
Meer informatie


1 Reactie op “De Wilier van Johan

  1. ik heb de cento uno altijd een mooi model gevonden, maar ik begrijp die black on black fetish helemaal niet. Dit zou voor mij net een afknapper zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *