Miss september 2015

Bam. Dat was augustus. Maar niet getreurd want een nieuwe maand is een nieuwe miss! Hier heb je miss september 2015, onze Mia met haar Olympia. As ever: enjoy!

Miss september 2015 @ Italiaanse Racefietsen

Miss van de maand gemist?

Geen nood: je vindt ze allemaal in de rubriek Belle Donne op IR.

Nóg meer missen? Lees Bici & Donne!

Op Bici & Donne, het Flipboard e-magazine van IR over dames en hun Italiaanse racefietsen, kun je je gratis abonneren. Je kunt het – net als IR Magazine (ook gratis) – bekijken op al je mobiele apparaten of in je webbrowser.

Pin It


1 Reactie op “Miss september 2015

  1. Guido, slapen jouw kijkers/lezers? Tot op heden geen reacties. En dat terwijl jouw Miss September toch echt een plaatje is. Gooit hoge ogen in de prestigieuze verkiezing Miss Belle Donne 2015. Ik neem graag zitting in de jury. Wat je zegt: enjoy! Eens te meer mijn complimenten voor jouw goede smaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *