Miss mei 2015

Lezers van Bici & Donne – het digitale Flipboard magazine van IR over dames met hun Italiaanse racefietsen – hadden haar eerder deze week al voorbij zien komen: Cristina Chiabotto (1986). Zij is de ‘Madrina’ van de Giro d’Italia 2015 en nu dus ook miss mei 2015 op deze site. Enjoy!

Miss mei 2015 | Cristina Chiabotto @ Italiaanse Racefietsen
O ja, Cristina zit ook op Instagram, mocht je geen genoeg van haar kunnen krijgen…

Miss van de maand gemist?

Geen nood: je vindt ze allemaal in de rubriek Belle Donne op IR.

Nóg meer missen? Lees Bici & Donne!

Op Bici & Donne, het Flipboard e-magazine van IR over dames en hun Italiaanse racefietsen, kun je je gratis abonneren. Je kunt het – net als IR Magazine (ook gratis) – bekijken op al je mobiele apparaten of in je webbrowser.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *