Pro bike stickers voor je fiets

Bijna elke pro bike is ermee uitgerust: een naamsticker met landvlag. Bij Pro Bike Sticker kun ook jij een setje stickers bestellen met je eigen naam voor op je racefiets, mountainbike of bike gear.

Pro Bike Sticker @ Italiaanse Racefietsen

Nadat ik onlangs een persbericht ontving van Pro Bike Sticker heb ik meteen een setje voor Italiaanse Racefietsen aangevraagd. Twee dagen later had ik drie velletjes ‘Premium’ stickers in huis: 8x klein (6mm hoog), 8x groot (9 mm hoog) en 4x extra groot (12 mm hoog) in de kleuren wit, zwart en ‘Pro Bike’-geel.

Vlag óf logo

Stickers kunnen ofwel met elke willekeurige tekst (mits niet te lang natuurlijk) geleverd worden, bijvoorbeeld je naam, fietsclub, bedrijf of webadres. Je kunt vervolgens kiezen of je er een landenvlag of een (bedrijfs)logo ter illustratie bij wilt hebben. Vlag én logo beiden is niet mogelijk.

Plakt perfect

Je kunt zoals gezegd je naamstickers natuurlijk niet alleen op je fiets plakken, maar er ook andere sportgear mee personaliseren, zoals bijvoorbeeld je helm, bidon, pompje of GPS-device. Het geeft je spullen een professionele uitstraling. Zoals je op de foto van mijn Bell helm kunt zien, kun je de stickers probleemloos ook in een bocht plakken, zonder dat deze gaan rimpelen.

Instruktie

Het is wel belangrijk dat je het oppervlak waarop je de sticker gaat plakken goed ontvet (bijvoorbeeld met huishoud ammoniak) voordat je gaat plakken. Dit staat overigens ook als instruktie duidelijk aangegeven op het stickervel.

Met UV-laminaat

De stickers zijn gemaakt van A-klasse materiaal. In het Pro- en Premiumpakket zijn ze voorzien van een laminaat dat ze UV-bestendig en krasvast maakt (de Lite versie wordt dus zonder laminaat geleverd). Of dat ook daadwerkelijk zo is, zal de komende tijd blijken, als ik met IR stickers op de bovenbuis van mijn Gios en op mijn helm ga rondfietsen door weer en wind. Ook zal dan blijken hoe de stickers zich houden na diverse sop- en schoonmaak beurten.

Professionele look

De look and feel van deze Premium stickers belooft in elk geval veel goeds. De bedrukking en letters ogen strak en de stickers voelen heel degelijk aan. Ook de presentatie van de stickervellen oogt verzorgd, ook daar is duidelijk werk van gemaakt. Wie stickers via de Pro Bike Stickers website bestelt, heeft ze binnen vijf werkdagen in huis.

Probikesticker.nl | Vanaf 9,95 per setje

 

Pin It


1 Reactie op “Pro bike stickers voor je fiets

  1. Willem van 't Geloof

    Misschien ligt het aan de Mac waarop ik werk, maar de site werkt niet goed: ik kan geen achtergrond kleur en geen vlag kiezen (opties werken niet) en als ik naar stap 2 ga, zijn tekst en voorbeeld verhaspeld (of nog erger: door elkaar verhaspeld!!)

    Wel een erg leuk idee. Ik ga de naam van mijn vriendin erop zetten, met de vlag van Albanië. Moet dat wel eerst met mijn vrouw overleggen. Anders wordt het gewoon haar naam, met de Nederlandse vlag. Is wel minder spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *