De Pinarello van Arno

IR presenteert de Pinarello Marvel van Arno Borsboom. Deze Italiaanse racefiets is afgemonteerd met Shimano en FFWD wielen.

Pinarello Marvel van Arno @ Italiaanse Racefietsen

“Ik fiets nu een jaar, ben begonnen op een Trek Domane. Nu ruim een jaar verder ben ik verkocht. Ik heb tijdens diverse ritten goed om mij heen gekeken en vond de Italiaanse racefietsen toch het mooiste.

Ik heb daarom een Pinarello Marvel gekocht met FFWD wielen erin, 60 mm achter en 40 mm voor (in verband met het wind vangen). Alles is afgemonteerd met Shimano Ultegra, wat heerlijk  schakelt.”

Meer informatie


2 reacties op “De Pinarello van Arno

  1. Elke Pinarello er bij op de Nederlandse wegen is welkom! …Hoewel mijn eigen voorkeur wat klassieker is, zie ook mijn Pina Stelvio-artikeltje op de site; maar als het toch dan modern en met alle toeters en bellen moet zijn, dan is een fiets als die van jou toch wel heel fraai…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *