Te koop: Colnago | maat 58

IR lezer Willem Niehorster biedt een Colnago Sport 1972 aan in de rubriek Tweedehands op IR. Vraagprijs: 580 euro.

Colnago Sport 1972 | maat 58 @ Italiaanse Racefietsen

Deze fiets is in zeer goede staat, een zeldaam model gemaakt door Colnago. Voor de klassieke wieler liefhebber! De voorvork heeft een mooie gravering van olympische ringen ter herinnering aan de Olympische spelen van 1972.

De reden dat ik deze fiets verkoop is omdat ik een ander Italiaans renpaardje gekocht heb en ik ben nu gedwongen door mijn vrouw om dan deze te verkopen (ik baal er wel van) maar mijn huwelijk staat anders op het spel…

Deze fiets verkoop ik voor minimaal € 580,-, alleen serieuze biedingen.

Specificaties
  • Colnago Sport 1972
  • Maat 58
  • Compleet gerestaureerde door een Italiaanse fietstechnicus in Toscane
  • Kant en klaar voor l’Eroica
  • Campagnolo Nuovo Grand Sport 12 versnellingen achter- en voor derrieur
  • Remmen: Universal Super 68
  • Balhoofd: Campagnolo Record New Old Style
  • Wielen: Nisi
  • Vraagprijs: 580 euro
Interesse?

Neem contact op met de verkoper: 06 12636153

Ook een Italiaan te koop?

Zet m ook op deze website. Lees hier hoe dat werkt.

 1 Reactie op “Te koop: Colnago | maat 58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *