De Bianchi van Frank

IR presenteert de Bianchi van Frank uit Purmerend. Frank rijdt een Intenso van dit jaar, afgemonteerd met Shimano 105.

Bianchi van Frank | Intenso @ Italiaanse Racefietsen

“Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van mijn allereerste racefiets. Het is een Bianchi Intenso model 2014. Het is een volledig carbon fiets in zwart/wit met celeste accenten. De fiets is nog helemaal zoals ik hem gekocht heb, dus met de 105 Shimano en de Fulcrum Racing Sport wielen. Remhoeven, zadel- en stuurpen en stuur zelf zijn van Reparto Corse (huismerk Bianchi). Het zadel is een San Marco.

Bij het uitzoeken van een racefiets ben ik gewoon gevallen voor het prachtige ontwerp van de Bianchi. De Intenso staat bekend om zijn comfort wat goed aansluit bij mijn rijstijl. In de toekomst wil ik nog een zwart zadel en zwart stuurlint monteren, omdat ik dit persoonlijk mooier vind staan. Ook de remhoeven wil ik binnenkort gaan vervangen, aangezien deze op dit moment de zwakste schakel zijn. Er zullen ook nieuwe wielen komen als het zover is.”

Meer informatie


1 Reactie op “De Bianchi van Frank

  1. Mooie bianchi!
    Zwart zadel en stuurlint vind ik persoonlijk ook mooier,
    Dat je de remmen wilt vervangen, is een goed idee. Ik zou ze ook van Shimano 105 nemen, dan is de groep completer.
    Reparto Corse remmen zijn in feite (niet zo geweldige) FSA remmen, voor zover ik weet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *