Eerste foto 2015 Bianchi Aquila CV

Bianchi presenteerde onlangs haar nieuwe fietsen en meldde dat er twee nieuwe modellen aankomen: een nieuwe crosser en een tijdritfiets genaamd ‘Aquila CV’. Van die laatste hieronder de eerste afbeelding. 2015 Bianchi Aquila CV @ Italiaanse Racefietsen Bianchi schijnt te proberen de 2015 Bianchi Aquila CV (waarbij die afkorting hoogstwaarschijnlijk staat voor Countervail, zoals bij de Infinito), mee te laten rijden bij Team Belkin, in de komende Tour de France tijdrit van aanstaande zaterdag (20e etappe). Goed uitkijken dus of we ‘m daar al kunnen spotten. De nieuwe crosser is genaamd ‘Zolder’ en deze heeft een carbon frame. Verdere details, specs en beelden van beide nieuwe fietsen zijn nog niet bekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Meer informatie

 2 reacties op “Eerste foto 2015 Bianchi Aquila CV

  1. Pingback: Tour de Commerce: Forza Bianchi - HET IS KOERS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *