De Bianchi van Peter

IR presenteert de Bianchi van Peter Hollegien uit Zwolle. Peter rijdt een 2012 Infinito afgemonteerd met Shimano Ultegra groep en Mavic Ksyrium SL wielen.

Peter Hollegien | Infinito @ Italiaanse Racefietsen

 

Ik heb vroeger veel gefietst op een oude Raleigh en een Giant. Op mijn 18de gestopt (interesse in andere dingen). Vijf jaar geleden wilde ik het fietsen weer oppakken. Ik doe dat nu in combinatie met mijn MTB.

Ik heb deze fiets vorig jaar gekocht nadat ik een aantal jaren op een Sensa Umbria heb gefietst, waar ik niet lekker op zat. Ik was op zoek naar een comfortabele racer. Deze heb ik in de Infinito gevonden! Vorige zomer heerlijk mee gefietst rond het Gardameer. Hier en daar wat klimmen. Waar ik aan moest wennen was het wat instabiele karakter tijdens de afdalingen (70km/u +). Ik moet zeggen dat de fiets toen nog wel helemaal origineel was (Fulcrum 5 wielset).

Inmiddels heb ik alles vervangen. De Ultegra Triple groep heb ik verkocht en er zit nu een compact set op. Verder heb ik sterkere (en lichtere) wielen gekocht. Wat ik verder wilde was alle onderdelen vervangen door zwarte compenenten. Nu komt (naar mijn mening) het frame echt veel mooier uit. De komende tijd de boel nog wat afstellen en nu maar hopen op een mooie zomer!

Specificaties
  • Bianchi Infinito 59cm, model 2012 (gekocht in 2013)
  • Wielen: Mavic Ksyrium SL
  • Banden: Schwalbe One
  • Volledig Shimano Ultegra 6800
  • FSA Black K-Force Light cranks
  • Stuurpen: Deda Superleggero
  • Zadelpen: Deda Superzero carbon
  • Stuur: Deda zero 100
  • Stuurlint: Lizard Skins
  • Zadel: Fizik Antares Versus
Meer informatie
Pin It


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *