De Dedacciai Strada van Arjan

Italiaanse Racefietsen presenteert de Dedacciai Strada van Arjan Hoogesteger. Het gaat om een titanium K-19 met Campagnolo Chorus groep.

Dedacciai Strada van Arjan Hoogesteger | K-19 @ Italiaanse Racefietsen

Nadat ik mijn Basso Astra verkocht had, was het duidelijk voor mij: de nieuwe fiets moest een titanium worden. Uiteindelijk voor een combinatie tussen retro en modern gegaan qua opbouw met dit als eindresultaat.

Uiteraard hoort op dit Dedacciai frame een Italiaanse afmontage: Campagnolo, Selle Italia, Deda Elementi en PMP. Mede door de prachtige 25mm Continental bandjes is dit een erg comfortabele fiets geworden zonder daarbij het gewicht uit het oog te verliezen. Huidige setup weegt 7,2 kg. Enige wat mij nog rest, is kilometers maken!

Specificaties:
 • Dedacciai K-19 titanium frame
 • Campagnolo Shamal titanium wielen
 • Campagnolo Chorus aandrijving
 • Selle Italia SLR kit carbonio zadel
 • Selle Italia stuurlint
 • Deda Elementi Superleggera stuurpen
 • Deda Elementi Superleggera stuur
 • PMP titanium zadelpen
 • Continental Grand Prix classic banden
Meer informatie


10 reacties op “De Dedacciai Strada van Arjan

 1. Klassieke look zit ook in de combinatie titanium – bruine accenten, deze zie je ook terug bij stuurlint en zadel. Opgeteld bij de ingetogen en sobere schoonheid van de gekozen materialen en onderdelen begrijp ik de tekst van Arjan heel goed! (ik ben ook een titanium fiets aan het samenstellen…mijn Gios gaat naar mijn zoon)

 2. Hallo Huib,

  “klassieke look” staat ook nergens in de tekst. ;)

  “Uiteindelijk voor een combinatie tussen retro en modern gegaan qua opbouw….”

  Succes met de opbouw Harry, ben benieuwd!

 3. Coole fiets Arjan! Kleurstellingen (ook in de accenten) helemaal uitgebalanceerd. Zou je graag eens op de weg tegenkomen om te zien hoe de fiets dan tot z’n recht komt. Foto’s ook heel mooi gemaakt in het avondlicht. Die sfeer past goed bij de fiets. Opzettelijk?

 4. Hi Louis, merci voor de reactie.

  Ik woon in Vlissingen dus als je eens in de buurt bent, ben je van harte welkom.

  Qua belichting kwam het simpelweg goed uit, was niet eerder thuis die dag en moest en zou toch een eerste rondje gaan doen op de fiets. Meestal neem ik de camera mee op pad. :)

 5. Ongelooflijk mooi!
  Ik weet niet wat het is. Titanium is gewoonlijk niet zo mijn materiaal, maar ik vind dit echt de mooiste fiets die ik in tijden heb gezien. Erg mooi de onderdelen gekozen.

 6. Maarten Evertzen

  Wat een prachtige fiets! Ik ben me al een tijdje aan het oriënteren op een mooi titanium frame en dit is echt een juweeltje. Enig idee of er in de regio Utrecht een dealer te vinden is die dit frame kan leveren?

 7. Sebastian Egger

  Hello Arjan

  I just wanted to ask which saddle you have mounted on this built?
  I am aware that it is somehow a Selle Italia SLR Kit Carbonio but the color (brown) I couldn’t find anywhere :(

  would be really great if you can give me a hint :) as I would like to make a nice techno built with classical saddle and leather bar tabe as well for my singlespeed bike.

  With kind regards, Sebastian

 8. Niels van Gehlen

  Hoi Arjan,
  Prachtfiets!!! Ben zelf ook bezig mn Van Nicholas Astraeus de ‘brown-look’ te geven. Kan echter nergens op internet de bruin zwarte variant van de Selle It SLR vinden. Heb jij nog tips? Waar heb jij hem gekocht?

  Groet
  Niels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *