De Colnago van Jos

IR presenteert de Colnago van Jos Heuts uit Stein. Jos rijdt een C59 afgemonteerd met Shimano.

Colnago van Jos Heuts | C59 @ Italiaanse Racefietsen

Na meer dan 20 jaar gefietst te hebben op diverse Colnago’s overgestapt op Principia. In juni 2013 weer terug naar de Colnago C59 met rechte bovenbuis. Tijdens mijn verblijf in de Provence (Frankrijk) heb ik deze kunnen testen. Zoals omschreven in de diverse testen heb ik deze zelf ook ervaren. Stijf maar toch comfortabel. Mooie fiets om te klimmen en geen probleem in de afdalingen.

De fiets is afgemonteerd met de mechanische Shimano 9000 groep (compact cranckstel). Deda stuur en stuurpen. Tevens zitten er Fulcrum Redwind wielen in met Continental GP 400S banden op gemonteerd. Prologo zadel met Colnago zadelpen.

Meer informatie


1 Reactie op “De Colnago van Jos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *