Nieuwe columnist én IR ritten!

Graag stel ik vandaag een nieuwe columnist aan jullie voor: trouwe IR lezer én aansluiter bij de zondagochtendritjes van IR: Martin van Oostrom.

Martin van Oostrom @ Italiaanse Racefietsen

Ik heb Martin – op bovenstaande foto uiterst links (naast yours truly) – vorig jaar tijdens één van de zondagochtendritjes die IR organiseert leren kennen. Hij rijdt een prima tempo en is een man van de lange adem op de fiets – in zijn geval een fraaie zwart-rode Wilier La Tristiena. Wil je wat meer weten van Martin, dan verwijs ik graag naar zijn korte bio die onder elk van zijn columns staat.

Voor de duidelijkheid: mijn vader (Henk van den Anker) blijft als huiscolumnist van het eerste uur óók gewoon maandelijks zijn stukjes schrijven. Twee keer zoveel leesvoer dus!

Ook voor al uw zondagsritten

Overigens zullen jullie van Martin als kersverse auteur van een maandelijkse column op IR niet alleen kennis kunnen maken met zijn schrijfkunsten, maar ook van zijn voorrijderskwaliteiten en coördinerend vermogen op de fiets. Martin zal dit jaar namelijk als vaste waarde tijdens de zondagsritjes van IR aanwezig zijn. Hij bepaalt de routes en zorgt voor de aankondiging op de clubpagina van IR op Strava.

Voortaan wekelijks op pad met IR!

Dat Martin dit samen met mij op wil pakken (waarvoor dank) is goed nieuws voor wie zin heeft om eens met ons mee te rijden, want daardoor kunnen we deze ritjes voortaan niet tweewekelijks maar wekelijks gaan organiseren. Martin zal daarbij steeds enkele ritten ‘vooruit’ aankondigen zodat je als geïnteresseerde ook agendatechnisch één en ander goed kunt inplannen. Zoals altijd geldt daarbij: geheel vrijblijvend, zonder poespas. Kom als je zin hebt (wel even laten weten op facebook graag) en blijft thuis als je geen zin hebt of niet kunt. Easy does it!

Seizoensstart: zondag 23 maart

Een tipje van de sluier zullen we vast oplichten (hou je agenda gereed!): de openingsrit van het IR fietsseizoen staat voor zondag 23 maart 2014 op de kalender, wanneer we onder andere de Waver en Vinkeveen aandoen in een rondje van dik vijftig kilometer. We zien je dan graag terug natuurlijk. Meer over deze en andere IR ritten die op de kalender komen te staan lees je binnenkort natuurlijk op deze website en zoals gezegd de IR evenementenkalender op facebook en de IR clubpagina op Strava. We keep ypu posted!

Voor nu: veel plezier met de eerste verhalende bijdrage van Martin op IR en hopelijk tot 23 maart!1 Reactie op “Nieuwe columnist én IR ritten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *