De Bianchi van Dick

IR presenteert de Bianchi van Dick. Hij rijdt een Via Nirone uit 2012, afgemonteerd met Campagnolo Record groep.

Bianchi van Dick @ Italiaanse Racefietsen

“Tot 1,5 jaar geleden altijd gedacht dat wielrennen niets voor mij zou zijn maar heb ik toch besloten om een racefiets te kopen. Ik ben naar Vos in Zwanenburg gegaan en heb ik gekozen voor het instapmodel van Bianchi. Voor mijn vrouw heb ik een zelfde fiets gekocht, samen voor 1420 euro, een heel mooi prijsje!

Tijdens het fietsen kreeg ik regelmatig last van ‘slapende’ lichaamsdelen en heb ik een ander zadel gekocht, een Selle SMP. Er zit een brede opening in zodat alle bloedstromen gewoon door kunnen gaan. Daarna geen last meer gehad.

Na vele ritjes in natte weersomstandigheden heb ik mijn fiets helaas op de verkeerde manier schoongemaakt. Gevolg was dat het achterwiel begon te kraken en heb ik besloten om mijn fiets een beetje te upgraden. Ik heb er een Campagnolo Record groep en Supra wielen oplaten zetten en ben daar erg tevreden mee. Het schakelt toch anders dan Shimano Sora, ook al ging dat ook prima. De fiets is door deze onderdelen ook wat lichter geworden.”

Specificaties
  • Bianchi Via Nirone 2012
  • Groep: Campagnolo Record
  • Wielen: Supra RA30
  • Pedalen: Campagnolo Record
  • Stuur/zadelpen: Reparto Corse
  • Stuurpen: FSA
  • Zadel: Selle SMP Dynamic
  • Banden: Vittoria Rubino
  • Bid onhouder: Elite
Meer informatie
Pin It


1 Reactie op “De Bianchi van Dick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *