De Guerciotti van Rob Havermans

IR presenteert de Guerciotti van Rob Havermans. Hij rijdt een Campagnolo Chorus afgemonteerde Cartesio.

Guerciotti van Rob Havermans @ Italiaanse Racefietsen

“Dit is mijn Guerciotti Cartesio, afgemonteerd met Chorus 11 speed, Deda zero 100 en Quasar carbon clincher wielen. Gewicht 7 kg. Het is een strakke Italiaanse koersfiets met mooie groep. Campagnolo Chorus natuurlijk (beter om Super Record te nemen, maar ja; als je valt in de koers…)

Ik heb het frame gekocht via de importeur en zelf opgebouwd, behalve de trapas. Ook de voorvork heb ik laten afzagen. Simpel klusje, maar toch. Nu kijken hoe die zich in de koers houdt. De Quasar wielset had ik al, bevallen prima. Heerlijke fiets!”

Meer informatie

 1 Reactie op “De Guerciotti van Rob Havermans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *