Babici tricolore sokken

Voor wie ze gisteren gemist heeft op de IR facebookpagina: nieuwe, stijlvolle Babici tricolore sokken voor op de fiets. 

Babici tricolore sokken @ Italiaanse Racefietsen Babici tricolore sokken @ Italiaanse Racefietsen

 

Zoals je wellicht al begrepen had is IR is gek op alles wat uitgerust is met de Italiaanse driekleur. Dus toen ik gisteren deze kekke ‘Italo High Tops’ kousjes onder ogen kreeg via een tip van Babici importeur Arjan Fidder, wist ik meteen dat ik weer een mooie aanvulling had voor de rubriek ‘Tricolre!’ op deze site.

De sokken in kwestie komen binnenkort in gelimiteerde oplage naar Nederland. Prijs 17.50 euro. Ze zijn er in ‘slecht weer’ (zwart) en ‘goed weer’ versie (wit). Ze worden in Nederland ondermeer verkocht bij Bike Passion in Almkerk en Cycle You in Amsterdam.

De verkoopprijs voor ons land is nog niet bekend, maar wellicht dat Arjan die in een commentaar op dit bericht nog kan toevoegen. De prijs is 25 Australische dollars op de site van Babici (exclusief verzendkosten). Daar lezen we over dit fraaie voettextiel:

“The next generation of Babici socks are here with bigger and better features. With an additional two inch height increase along with relevant elastic to keep them up, the Italo high tops are a serious roadie sock. The high tops feature a unique weave on the foot to cushion the centre and aerate the toes, not to mention the reinforced heel for extra wear.”

‘T is maar dat je het weet. IR hoopt overigens binnen niet al te lange tijd een paar van deze sokken te ontvangen zodat we met eigen ogen kunnen vaststellen hoe sexy ze zijn. Ik houd je op de hoogte.

Meer informatie:
Verkoopadressen:
Verdeler Nederland:

(Voor de Belgische lezers: aan een verkoopadres in België wordt gewerkt).2 reacties op “Babici tricolore sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *