De Wilier van Rob Siebelt

IR presenteert de Wilier van Rob Siebelt. Rob rijdt een Izoard uit 2012, afgemonteerd met Shimano 105 groep.

Wilier van Rob Siebelt @ Italiaanse Racefietsen

“Ik rijd al 15 jaar rond op een GT ZASKAR LE TEAM mountainbike uit 1999, compleet afgemonteerd met XT. Geweldige fiets, maar enkele weken geleden dacht ik dat het weer eens leuk zou zijn een race fietsje erbij te hebben.

Na de nodige nachtjes erover geslapen te hebben, de nodige sites door gespit te hebben, de stoute schoenen maar aangetrokken en met mijn vrouw een kijkje gaan nemen bij de race specialist. Je weet niet wat je ziet en waar je kijken moet, de een nog mooier (en duurder) dan de ander! 

Je moet voor jezelf toch een grens stellen, tot hier en niet verder (financieel gezien dan), want je kunt tot in het oneindige doorgaan om het zomaar eens te zeggen. Daarbij afwegend waar je de fiets voor wilt gaan gebruiken. Het is de bedoeling dat ik hem gebruik voor woon/werk verkeer op ‘droge’ dagen, afwisselend met de GT voor in het meer ‘vochtige’ weertype. 

Had op hun site deze Wilier Izoard al zien staan tegen een aantrekkelijk prijsje, model 2012, Shimano 105. Kleurstelling sprak mij wel aan, evenals de 105 groep, en de prijs uiteraard. Fiets gekocht op 31 oktober jongstleden, originele velgen (witte) omgeruild voor deze zwarte met rode opdruk, de witte vond ik niet ‘mannelijk’ genoeg voor mij, maar dat is persoonlijke smaak uiteraard!

Maat XL, 58 cm, ik ben zelf 1.90m en hij zit/past perfect! Even wennen die shifters na 15 jaar mountainbiken. En nu maar hopen dat ik met deze racer net zoveel plezier beleef als dat ik met mijn GT gehad heb de afgelopen 15 jaar!”

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *