De Concorde van Wiljo Beerens

IR presenteert de Concorde van Wiljo Beerens uit het Limburgse Weert. Het gaat om een Aquila uit 1993, afgemonteerd met Camapgnolo.

Concorde van Wiljo Beerens @ Italiaanse Racefietsen

“Sinds een aantal maanden, heb ik weer zin om op de weg te gaan fietsen. Omdat ik geen nieuwe fiets wilde kopen, heb ik een aantal weken marktplaats afgezocht, maar kon niets vinden naar mijn zin. Ongeveer een zes weken geleden zei mijn buurman dat hij nog een oude fiets in de schuur had hangen, dus ik ging mee kijken. Daar hing, onder het stof, in perfecte showroomstaat, een Concorde Aquila uit 1993, volledig afgemomteerd met en Campagnolo Chorus groep.

Mijn buurman heeft er meer dan tien jaar niet op gefietst en daarvoor maar heel weinig. Hij heeft hem in 1993 gekocht voor 4800 gulden. Ik heb er niet lang over nagedacht en wilde hem graag overnemen. Hij stond er op dat hij hem eerst helemaal schoonmaakte voordat ik hem mee mocht nemen. Hij loopt als een speer en gaat haarscherp door de bochten. Nu tijdens de donkere maanden staat hij op zolder onder een deken. Ik kan niet wachten tot het voorjaar wordt.”

Meer informatie
Pin It


2 reacties op “De Concorde van Wiljo Beerens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *