De Bianchi van Glenn Verhaegen

IR presenteert de Bianchi van Glenn Verhaegen uit Zottegem. Glenn rijdt een Campagnolo afgemonteerde Bianchi 928 Superleggera HoC uit 2010.

Bianchi van Glenn Verhaegen @ Italiaanse Racefietsen

“Door een vriend van mij die al een tijdje IR volgt ben ik terecht gekomen op jullie website. Via hem heb ik de microbe te pakken gekregen voor Italiaanse racefietsen. Hij is zelf ook een fervente IR- en Bianchi-liefhebber.

Ik heb de passie voor Italiaanse racefietsen opgedaan na mijn ervaring met mijn eerste fiets die ik van mijn vader mocht gebruiken, een ’84 Colnago Master met Cinelli stuur en stuurpen en Campagnolo groepset.

Na wat problemen met mijn vorige fiets (een Merckx EMX-3) ben ik dan op zoek gegaan naar een mooie/goede Italiaanse racefiets en nu ben ik de trotse eigenaar van een Bianchi 928 Superleggera HoC.

Met deze fiets heb ik al enorm veel rijplezier gehad. Hij stuurt heel direct en is bovendien een heel goed frame om mee te klimmen. Wat nodig is aangezien ik hier in de Vlaamse Ardennen woon en heel graag de verschillende heuvels hier verken.

Deze winter wordt de fiets wel nog wat aangepast. Ik droom stilletjes van een Campa Super Record groepset en Campa Bullet 50 Ultra wielen.”

Specificaties
 • 2010 Bianchi 928 Superleggera HoC frame
 • 2012 Campagnolo carbon 11-speed Chorus Groepset
 • Rotor 3Df Compact 50/34 crankstel
 • 3T Acellero Pro 40 wielset
 • Rode Continental 4000 Grand Prix banden
 • Cinelli Ram 2 carbon stuur
 • Cinelli Ram carbon bidonhouders
 • Bianchi celeste stuurlint
 • Witte Campa remgreeprubbers
 • San Marco Ponza Arrowhead celeste zadel
 • Look Keo2 Max pedalen
Meer informatie


1 Reactie op “De Bianchi van Glenn Verhaegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *