De Alan van John van Dijke

IR presenteert de Alan van John van Dijke uit Bergen op Zoom. Zijn crosser is afgemonteerd met een Campagnolo Record groep.

Alan van John van Dijke @ Italiaanse Racefietsen

“Frame aangeschaft in 2012 en na poetsen en poetsen opgebouwd. Waarom deze Alan? Mijn hart altijd al verloren in de cross. Van 1985 tot 1993 kon/mocht ik van Adri van der Poel als mecanicien mee naar de crossen en natuurlijk ook naar de diverse  WK’s.

 Heb toen ook eens een fiets overgenomen maar een tiental jaar geleden weer verkocht. Schuur te klein, materiaal te veel, u kent het. Maar nu enige jaren ouder, toen ik net mijn Rossin had gekocht, wilde ik weer een crossfiets opbouwen en natuurlijk moest dat een Alan zijn.

Wens voor deze fiets, in Januari 2014 rondje doen op WK parcours te Hoogerheide. Misschien kan ik Adri zover krijgen hem eens te testen op dat rondje.”

Specificaties
 • Alan cross 1983
 • Groep: Campagnolo  Record
 • Naven Campagnolo Super Record
 • Velgen: Mavic MA4
Meer informatie


2 reacties op “De Alan van John van Dijke

 1. Prachtig!
  De Alan-sticker achter op de zitbuis bij de voorderailleur en de Campagnolo bij de zadelpen, had je daar referenties, voorbeelden voor?

 2. pietjepinarello

  Prachtige fiets,het is toch altijd weer mooi,welke emoties dit merk bij ons gepensioneerden losmaakt,want het was toch in onze jeugd dat de Allans fuore maakte.
  Grazie azuro’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *