De Pinarello van Stef Raven

IR presenteert de Pinarello van Stef Raven. Hij rijdt een witte, met Campagnolo Super Record 11 speed afgemonteerde Dogma 65.1.

De Pinarello van Stef Raven @ Italiaanse Racefietsen

“Dit is mijn eerste Italiaanse racefiets. Ik heb diverse fietsen gehad waaronder twee Cervelo’s waarbij ik bij de R3 binnen een half jaar een scheur in het frame had en bij de S3 binnen 4 maanden. Schijnt een bekend probleem te zijn maar ik was het vertrouwen in Cervelo kwijt. Ik ben toen gezwicht voor de Pinarello.

De levertijd was toch drie maanden en ik heb in die drie maanden op een (helaas iets te kleine) leenfiets gereden (Felt Argos Shimano teamfiets met Dura Ace, ook niet verkeerd). Overigens was ik al lang blij dat ik kon rijden dankzij de service van mijn dealer.

Ik heb hem nu zeven weken in bezit, ben erg blij mee en hij rijdt super strak. Ik heb hem afgemonteerd met Campagnolo Super Record 11S omdat dat op een Pinarello hoort (vind ik dan) De wielen heb ik van de Cervelo overgezet.”

Specificaties
 • Merk: Pinarello
 • Type: Dogma 65.1
 • Maat: 53,5cm
 • Kleur: 851 (mat wit/ hoogglans rood)
 • Groepset: Campagnolo Super Record 11speed 50/34
 • Wielset: Easton EC 90 Aero (Clincher)
 • Buiten banden: Vredestein Fortezza Tri Comp Slick
 • Binnen banden: Schwalbe Ultra light
 • Stuurpen: 3T ARX Team
 • Stuur: 3T Ergonova Team
 • Stuurlint: Pinarello
 • Zadel: Fi’zik Antares VS carbon braided
 • Zadelpen: Pinarello Dogma
 • Bidonhouders: Elite Sior carbon/ titanium
 • Pedalen: Time I-Click Carbon
 • Computer: Garmin Edge 800
 • Gewicht: 6,8 kg incl. pedalen
Meer informatie


1 Reactie op “De Pinarello van Stef Raven

 1. Mooie strakke vormgeving hoor, pinarello blijft toch wel een van de vetste frames produceren. Ben zelf ook aan het kijken, maar de ogen zijn groter dan de portemonnee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *