Evertse Sport Wielershow

Evertse Sport organiseert op 4 en 5 oktober weer haar Wielershow. Je kunt er onder andere de Pinarello collectie van 2014 voor het eerst bekijken.

Evertse wielershow @ Italiaanse Racefietsen

Evertse wielershow @ Italiaanse Racefietsen

Maar er is meer: naast de 2014 collectie van Pinarello worden tijdens de Evertse Sport Wielershow ook de fietsen van (het Belgische) Scoppio voor het eerst in de Benelux getoond.

Test Campagnolo EPS!

Dankzij een samenwerking met Tacx en Campagnolo tijdens deze dagen op een testfiets ervaren hoe het is om elektronisch te schakelen met de nieuwste Campagnolo EPS groep.

Fietskleding van Pinarello en Tafi

Naast fietsen en materiaal kun je ook de nieuwe collecties fietskleding van Pinarello en Andrea Tafi Cyclingwear bekijken.

Aanbiedingen, informatie én fietsplezier!

Ook dit jaar zijn er tijdens de Evertse Sport Wielershow weer de nodige beursaanbiedingen, is er een voedingdeskundige aanwezig en ontvangt iedere bezoeker een gratis goodiebag. Tenslotte geeft Evertse Sport nog een aardige tip:

“In de omgeving van Renesse liggen prachtige fietspaden. Of combineer het bezoek aan de wielershow met de ATB route in Westenschouwen of de net geopende ATB route op de Brouwersdam!”

Genoeg ingrediënten dus voor een weekendje (Italiaans) fietsplezier!

Openingstijden en locatie
  • Vrijdag 4 oktober van 16.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 5 oktober van 10.00 – 17.00 uur
  • Mercedes-dealer Louwerse, Duinzoom 1, Renesse
Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *