Miss september 2013

Dit plaatje had ik al ruim twee jaar in een mapje op mijn desktop staan. Vandaag is het eindelijk zover en ziet deze zinneprikkelende afbeelding het levenslicht op IR als miss september 2013.

miss september 2013 @ Italiaanse Racefietsen

Miss gemist?

Geen nood: je vindt ze allemaal in de rubriek Belle Donne op IR!3 reacties op “Miss september 2013

  1. Ja, spannende foto! Ben vanmorgen teruggekomen in NL van een geweldige fietsvakantie in Veneto en Trentino. Wat ik daar allemaal heb zien koersen….
    bella, bella en nogeens bella. Trouwens dames, de kerels op racefietsen weten ook wat bella figura is. Het wordt weer wennen in Olanda (zucht).

  2. Post scriptum reactie d.d. 19 september 2013

    Mijn Miss September heet Eleanora en ze keek me aan door haar zonnebril, vorige week bij Hotel Opinione in San Lorenzo in Banale, aan de zuidzijde van de Dolomiti di Brenta in westelijk Trentino. Een foto maken van haar, nee, dat mocht niet, anders zou ik, vrij vertaald, de rest van mijn vakantie niet meer kunnen slapen.
    Eleanora weet dat ze er prachtig uitziet. Lezers en lezeressen, ga er maar eens goed voor zitten. Witte helm met de Italiaanse tricolore, zonnebril dus, donkerblond paardenstaartje, ondeugende lach in een leuk gezicht, maglia da corsa en pantalone in zwart met rode en witte contraststreepjes van Zero RH+, lange gebruinde benen, witte sokjes en witte Sidi schoenen. Bella figura!
    En haar bici da corsa? Een Bianchi Infinito met Campa Athena. Zeg nou zelf, die heerlijke ragazza wil iedereen toch ontmoeten… Tip: Hotel Opinione in San Lorenzo in Banale is een aanrader. Volgend jaar weer, en hopelijk zie ik haar ook weer. Dan ga je op de foto, bella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *