Gios folder uit 2004

IR lezer Oeds Offringa – de eerste eigenaar van mijn eigen Gios – maakte mij onlangs blij met een drietal Gios brochures van een kleine tien jaar geleden. Dit is de oudste, een Gios folder uit 2004. Enjoy!

Gios folder uit 2004 @ Italiaanse Racefietsen

 

Voor mij persoonlijk is deze folder een ware aanwinst voor mijn verzameling ‘oud papier’ omdat mijn eigen Gios New-A90 hier geïntroduceerd werd. Maar er staan nog veel meer pareltjes in deze brochure van 28 (!) pagina’s:

 • Gios Carbon Ultra
 • Gios Carbon V-107
 • Gios Carbon Plus
 • Gios New A-90
 • Gios Cinquantenario Replica
 • Gios Pista
 • Gios Compact Pro
 • Gios kleding winter/zomer
 • Gios accessoires
 • Gios reserve onderdelen (o.a. decals)
Meer informatie


3 reacties op “Gios folder uit 2004

 1. Pingback: Milano Fixed Archive » the winning blue

 2. Hallo Guido, Mooi die Gios folder zo uitgebreid afgebeeld,ik heb nog een aantal van deze folders in de aanbieding.

  groeten pierre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *