De Rosa Sessanta Black Label

De Rosa brengt, om haar zestigste jubileum luister bij te zetten, een serie De Rosa Sessanta Black Label fietsen op de markt in gelimiteerde oplage van zestig stuks. IR heeft de eerste foto’s.

De Rosa Sessanta Black Label @ Italiaanse Racefietsen

In totaal zullen er vier verschillende De Rosa Sessanta Black Label ‘made to measure’ modellen, gemaakt met vier verschillende materialen, gepresenteerd worden: staal, aluminium, titanium en carbon.

De eerste zal volgende maand onthuld worden in het Duitse Friedrichshafen, tijdens Eurobike 2013. De overige creaties zullen hun debuut maken op de fietsbeurzen die vermeld staan op bovenstaande afbeelding.

Zoals je hierboven ziet hoef je voor een preview echter niet langer wachten tot die tijd, aangezien IR van alle vier de modellen al ‘spy-shots’ heeft weten te bemachtigen. Het moet echter gezegd worden dat ‘live’ deze fietsjes uiteraard nog véél beter uit de verf zullen komen.

UPDATE:

De Rosa importeur Bicimondo mailt IR net het volgende door:

“De frames worden allemaal met de hand gebouwd en specifiek voor de klant op maat gebouwd. Kopers van de frames worden door BiciMondo mee naar Italië genomen, waar ze een rondleiding krijgen in de fabriek en waarna hun maten worden opgenomen. Het ‘Black Label’ logo staat voor Italiaans maatwerk. Een aanduiding die je ook bij de grote Italiaanse modehuizen terug vindt. Kijk vanaf 28 augustus voor meer informatie op Derosablacklabel.it

Meer informatie


Reacties zijn gesloten.