De Wilier van Willem Dissel

IR presenteert de nieuwe Wilier van Willem Dissel. Willem rijdt een volledig Italiaans afgemonteerde Cento SR.

Wilier van Willem Dissel

“Januari 2011 werd ik de trotse bezitter van een mooie Wilier Cento Uno een Top fiets! Helaas kwam ik in oktober van afgelopen jaar bij een testrit zwaar ten val waarbij het nut van een valhelm werd aangetoond! 

Na revalidatie bleek dat het frame een scheur in de achterbrug had opgelopen en naar de schroothoop mocht en moest ik op jacht naar een nieuwe trots. Normaal trek ik een aantal maanden uit voor het aankooptraject waarbij ik diverse opties de revue laat passeren maar dit keer moest alles sneller. Gelukkig had Italworks een aantal Wiliers Cento SR op voorraad (veel zwart met rood) en kon een nieuwe fiets al snel geleverd worden.

De Cento SR is helemaal Italiaans (behalve de Michelin Pro4 banden), dus met Campagnolo Chorus, Fulcrum Racing Zero, FSA Plasma stuur en FSA (customized) crankstel en remhoeven. De eerste kilometers van afgelopen weekend waren een openbaring, het stuur is veel harder en geeft duidelijk aan wat er met de fiets gebeurd, deze SR reed nog lekkerder dan mijn vorige en lijkt gemaakt te zijn voor snelle bochten en afdalingen.

Ik hoop deze keer langer te mogen doen met de Carbon schoonheid en veel tochten te kunnen maken. O ja, Spacer Politie, ik moet nog fine tunen en er verdwijnt nog wel een spacertje!”

Meer informatie


3 reacties op “De Wilier van Willem Dissel

  1. Dank je Hans,

    het stuur heb ik op het allerlaatst nog toegevoegd. Het gaat om een customized FSA Plasma stuur en is in (ik dacht 4 kleurstellingen) te krijgen. Het beste kun je even kijken in Overasselt bij Italworks

  2. Bedankt voor de tip Willem. Overasselt is niet om de hoek, maar ik moet daar toch eens gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *