Sjieke wielersjaals

Op zoek naar een luchtig accessoire om je passie voor wielrennen uit te dragen? Zoek niet verder, ontwerpster Mechtild Kets heeft fraaie wielersjaals met in haar assortiment.

wielersjaals @ Italiaanse Racefietsen

Mechtild mailde IR:

“Wat is een beter moment om je wielersjaals onder de aandacht te brengen dan in de periode rond de Tour de France? Want wat zou het mooi zijn als al die wielerliefhebbers bij het kijken naar de koninginnen-rrit, zich zouden tooien in een Tour sjaal bij wijze van ‘liefdesverklaring aan deze mooie sport. Een grootse sport vraagt om een stijlvolle sjaal. Op www.ketsdesign.com vind je onder ‘specials’ een speciale aanbieding in het kader van de Tour de France. Onder ‘scarves’ staan de andere sportsjaals . Want na de Tour komt de Vuelta en volgend jaar…”

Stiekem vind ik de roze Giro sjaal nog wat mooier dan die geïnspireerd op de Tour, maar ze mogen er alle drie zijn. Leuk voor jezelf of als uiterst origineel kado voor een andere wielerliefhebber. Je hebt er eentje voor 89 euro.

Meer informatie
Pin It


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *