De Velotek van Hans Preusterink

IR presenteert de Velotek van Hans Preusterink uit Eerbeek. Hij rijdt op een 1K carbon frame afgemonteerd met Campagnolo Chorus.

Velotek van Hans Preisterink @ Italiaanse Racefietsen

“Mooie fiets uit 2011, waar ik toevallig tegenaan liep. Hij fietst geweldig! Heb hem vorig jaar oktober gekocht in de buurt van Zwolle. Was toevallig aan het googelen op Marktplaats. Het is een vast frame, dus had mooi geluk. De fiets zag er erg gelikt uit met mooie details (onder andere de tekst ‘I love cycling’ op het frame) en de kleuren zijn apart.

Heb de laatste jaren een paar verschillende racefietsen gehad, steeds een betere, maar zat al sinds een paar maanden op een carbon fiets te azen. Ik zag deze en vond gelijk de kleur en de vorm van het frame geweldig. Hij is helemaal campagnolo chorus afgemonteerd, dus zeer zeker top. Mijn oude fiets staat nu in de Tacx.”

Specificaties Velotek van Hans
  • Merk: Velotek
  • Frame: 1K carbon
  • Groep: Campagnolo Chorus
  • Pedalen: Carbon Look
  • Wielen: Quasar
  • Gewicht: 7.8 kg
Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *