Daniel Brouwer’s De Rosa

IR presenteert Daniel Brouwer’s De Rosa. Daniel, woonachtig in Apeldoorn, rijdt een Avant uit 2011, afgemonteerd met SRAM groep.

Daniel Brouwer's De Rosa @ Italiaanse Racefietsen

“Dit is mijn De Rosa Avant waar ik super blij mee ben. Zelf opgebouwd en ben erg blij met het resultaat. Ik fiets al jaren op een MTB (Cannondale Carbon Scalpel) en wilde vorig jaar toch maar eens op een racer stappen. Om te kijken hoe het beviel heb ik een instap Cannondale (CAAD8 Tiagra) gekocht. Reed op zich wel maar het schakelen etc. was toch minder dan op mijn MTB.

Langzamerhand dingen ‘verbeterd’. Ik ben me er steeds meer in gaan verdiepen en kwam op eens De Rosa tegen, PRACHTIG! De uitstraling is precies wat ik zocht en na lang zoeken kwam ik deze 2011 frameset tegen en was meteen verliefd :-) De rest is geschiedenis… Hij rijdt veel directer dan mijn oude Cannondale, lichter, gewoon beter!”

Specificaties
  • Merk en type: De Rosa Avant 2011
  • Groep: SRAM APEX Compact
  • Cassette: 11-26 SRAM Red
  • Wielen: Mavic Ksyrium Equipe Wit
  • Ketting: KMC X10SL
  • Kabels: Jagwire
  • Banden: Conti 4000SL

Meer informatieGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *