DVD L’Ultimo Chilometro

Tip voor fiets én filmliefhebbers: de dvd L’Ultimo Chilometro is sinds kort te koop of als streaming video op de website te zien. DVD L’Ultimo Chilometro @ Italiaanse Racefietsen De Italiaanse fietsfilm (waarvan je hier een Engelstalige review kunt lezen) is daarnaast ook beschikbaar om als HD stream online te bekijken. De film duurt ruim 50  minuten en draait om twee renners die op tegenovergestelde momenten in hun wielercarrière staan: de controversiele Davide Rebellin (die zijn Olympische zilveren plak moest inleveren weggens dopinggebruik) en Ignazio Moser, de zoon van Italiaanse legende Francesco Moser. Daarnaast komen ook de Italiaanse journalist Gianni Mura – die bijna vijftig jaar aan wielersportverslaggeving deed – en de onmiskenbare Didi Senft – beter bekend als Didi de Duivel, de wielersportfanaat die verkleed als de duivel langs de kant van de weg van bijna elke grote koers te vinden is – aan bod. Dit is de trailer:

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *