Zondag PegoRosa dag!

Vandaag was het zover: Dario Pegoretti en Doriano De Rosa waren te gast in Amsterdam bij fietsenwinkel CycleYou. Natuurlijk ben ik beide heren even de hand gaan schudden. 

Dario Pegoretti en Doriano De Rosa @ Italiaanse Racefietsen

Nadat er ‘s ochtends een fietstocht met ongeveer  zestig deelnemers was verreden (in twee groepen vanwege de drukte), was er ‘s middags uitgebreid de mogelijkheid om zowel Mr. Pegoretti als Mr. De Rosa de hand te schudden. Beide heren stonden uiteraard in het middelpunt van de belangstelling en er werd dan ook flink gefotagrafeerd en handtekeningen gezet.

De – uiteraard – Italiaans getinte catering was eveneens dik in orde, deze werd onder andere verzorgd door de mechanieker van CycleYou, Lorenzo die naast Italiaans en fietstechneut  ook een zeer verdienstelijke kok is. De Italiaanse middag werd compleet gemaakt door de leuk gezelschap, mooie wijnen en natuurlijk de nodige fraaie (Italiaanse) fietsen van bezoekers en de pareltjes die in de winkel te bewonderen waren.

Het mooie weer zorgde ervoor dat dit evenement nog eens extra in het zonnetje werd gezet. Kortom: een zeer geslaagde Italiaanse dag die zeker voor herhaling vatbaar is!

Meer informatie


1 Reactie op “Zondag PegoRosa dag!

  1. Alle mensen van Cycle You bedankt voor de mooie fietsdag tussen al deze mooie Italiaanse fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *