De Bianchi van Ron Kros

IR presenteert de Bianchi van Ron Kros. Hij rijdt een Impulso model 2012 met Campagnolo Record 11 speed groep.

Bianchi van Ron Kros @ Italiaanse Racefietsen

“Naast mijn Bianchi 1885 wilde ik al een tijdje een ‘modernere’ Bianchi aanschaffen, en zag tijdens de voorjaarsklassiekers een paar renners van Vacansoleil op de alu Impulso’s onderweg. Als zij met dit frame deze wedstrijden konden rijden, zou hij voor mij zeker geschikt zijn.

Na ons bezoek aan de ‘Bikemotion’ beurs stond mijn besluit vast. Het zou een Impulso worden, die ik dan vervolgens zou ‘opbouwen’ met mooiere/betere componenten. Nog diezelfde middag bestelde ik via de website van Math Salden de laatste Impulso in maat 59, model 2012.

Ik liet Salden een FSA compact carbon stuur monteren en kocht vervolgens bij Chris Kuiper van ‘dewielershop.nl’ een FSA carbon stuur- en zadelpen, zwart/rode FF F4 carbon/alu wielen, een Selle San Marco Concor zadel (carbon rails), Look pedalen en liet onlangs nog een Campagnolo 11 speed ‘Record’ groep monteren door Chris, inclusief een LS celeste stuurlint voor het echte Bianchi gevoel.

Als ik op deze fiets onderweg ben, is het fantastisch! Hij stuurt en acceleert echt geweldig, en is ook nog comfortabel! Misschien was het een ‘vreemde’ keuze om een Impulso op deze manier op te waarderen, voor dat geld koop je immers ook een Bianchi Sempre met Athena enz. Maar mijn Impulso is nu echt een topfiets geworden, een echte beauty! Bellissimo Bianchi!”

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *