Leo’s De Rosa (en Colnago van zijn zoon)

IR presenteert de De Rosa van Leo Smeets, die ook een foto van de Colnago van zijn zoon meestuurde. Een mooi zwart-wit Italiaans koppel.

 De Rosa van Leo Smeets @ Italiaanse Racefietsen

Colnago van zoon van Leo Smeets @ Italiaanse Racefietsen

“Hier mijn tweede grote liefde (na mijn vrouw en kinderen). Deze De Rosa Merak uit 2008 heb ik in 2010 aangeschaft bij mijn lokale fietswinkel. De fiets is uitgerust met Campagnolo Record (10) groep, Time carbon pedalen, Cinelli stuur, Campagnolo Bullet Ultra 50 wielen met CULT lagers, crank met CULT lagers en Garmin Edge 500.

Het is een prachtige fiets waar ik per jaar 7000 km heerlijke kilometers op doorbreng. Afgelopen zomer heb ik de Stelvio in mijn eentje beklommen. Dit had ik mezelf als uitdaging gesteld na een groot lichamelijk ongemak. Het waren 28 km en 48 bochten lang geweldige kilometers bergop maar nog beter bergaf. Hier kwamen de kwaliteiten van deze machine echt tot uiting. Wat een weg- en bochten ligging!

Mijn zoon heeft recent ook een Italiaan aangeschaft: een Colnago Air met Campagnolo Centauer carbon groep. Een hele mooie fiets om mee te beginnen. Hij studeert dit jaar af en in juni gaan we de grote drie doen: Stelvio, Mortirolo en de Gavia. Wat kan er mooier zijn!”

Meer informatie

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *