De Wilier van Hans Brinksma

IR presenteert de Wilier van Hans Brinksma uit Nieuwleusen. Hans rijdt een GranTurismo afgemonteerd met Shimano Ultegra en FastForward wielen.

Wilier van Hans Brinksma @ Italiaanse Racefietsen

“Dit is de opvolger van mijn blauw-witte Izoard, daarvoor had ik een Orbea, maar sinds ik de Wilier Izoard bereed, was ik behoorlijk verkocht aan Wilier. De GranTurismo rijdt bijzonder fijn, zeker nu met de FFWD wielen erin gaat hij als een speer.

Ik rijdt voornamelijk recreatief en zoek ieder jaar weer een paar leuke doelen uit. Zo heb ik in 2011 de Otztaler Radmarathon gereden met de GT en zou ik vorig jaar het Alpenbrevet rijden, die werd helaas afgelast vanwege de zeer slechte weersomstandigheden. Dit jaar staat, na de tocht al eens in 2008 te hebben gereden, de Marmotte weer op het programma! Waar ik nog over droom? De Maratona rijden op een Wilier Cento Uno!”

Specificaties
  • Wilier GranTurismo gekocht in 2012
  • Afgemonteerd Shimano Ultegra
  • Wielen FastForward F4R
Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *