Roze Vittoria Rubino Pro banden

Voor iedereen die van kleurtjes houdt op de racefiets zijn er vanaf mei ook roze Vittoria Rubino Pro banden te koop. Ze kosten 29,95 euro per stuk.

Roze Vittoria Rubino Pro banden

De roze Vittoria Rubini Pro banden zijn speciaal op de markt gebracht om het zestigjarige jubileum van het Italiaanse Vittoria te vieren én een eerbetoon te brengen aan de ronde van Italië. De kleur is afgeleid van die van de roze leiderstrui uit die rittenkoers.

De bandjes zijn uitgevoerd in het welbekende, slijtvaste 150tpi rubber. Het profiel is identiek aan de ‘gewone’ versie van de Rubino band. Het kleurrijke rubber wordt begin mei verwacht in de winkels tegen een adviesprijs van 29,95 euro per stuk.

Update: ze zijn o.a. te koop via Wiggle.nl.

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *