De Basso van Rob Rens

IR presenteert de Basso van Rob Rens uit Coevorden. Rob rijdt op een zwart-witte Campagnolo afgemonteerde Basso Astra uit 2011. 

Basso van Rob Rens @ Italiaanse Racefietsen

“Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe racefiets ben ik op Bikemotion 2011 verliefd geworden op het merk Basso. Hiervoor heb ik een aantal jaren gefietst op de Colnago Dream (aluminium frame), mijn eerste racefiets. In maart 2012 heb ik dan de Basso Astra (frame 2011) aangeschaft met Campagnolo Centaur Carbon groep.

Deze fiets gaat als een speer met een gewicht van ca. 7 kg! Bij elke versnelling voel je hem direct reageren, wat in de eerste ritjes wel even wennen was. De Reynolds Solitude wielen zorgen dan ook voor een goede stabiliteit en wegligging. Ik ben van plan om binnenkort een GPS aan te schaffen, zodat ik nog meer kan genieten van deze BASSO!”

Basso van Rob Rens
  • Frame: Astra 2011 Black 56
  • Groep: Campagnolo Centaur Compact Carbon Black
  • Wielen: Reynolds Solitude (1633 gram)
  • Banden: Schwalbe Ultremo ZX
  • Nok / Zadelpen: Ritchey WCS
  • Stuur: Supra
  • Zadel: Sella Italia SLR
  • Pedalen: Look Keo
  • Bidonhouders: Elite
Meer informatie


1 Reactie op “De Basso van Rob Rens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *