De Opera van Jochen Dewachter

IR presenteert de Opera van Jochen Dewachter uit het Belgische Liezele. Het gaat om een Campagnolo afgemonteerde Bernini.

Opera van Jochen Dewachter @ Italiaanse Racefietsen

Opera van Jochen Dewachter @ Italiaanse Racefietsen

“Laten we het mijn winterfiets noemen, mijn OPERA Bernini. Dit is de fiets waar ik in 2005 mee heb gereden, toen wel met Dura-ace afgemonteerd. Nu had ik deze nog staan samen met nog wat Campagnolo onderdelen en vond het zonde dat er eigenlijk niets mee gedaan werd.

Onder het moto, je kan geen fietsen genoeg hebben, heb ik er dan deze mooie Italiaan van gemaakt. Geef toe, die blinkende onderdelen, het had toch iets speciaals. Het is dan ook meer nostalgie wat me drijft met deze fiets.”

Opera van Jochen Dewachter
  • Frame: OPERA Bernini alu-carbon.
  • Groep: Campagnolo Chorus 10v (2004)
  • Wielen: Campagnolo Scirocco 20 (jaren ’90) met aangepaste Miche cassette
  • Banden: Schwalbe Lugano (niet meteen Italiaans, ik weet het)
  • Cockpit: Kuota en vwp
  • Zadel: San Marco Aspide Team
  • Bidonhouder: Elite
  • Kabels: Velda
  • Pedalen: Time (niet op foto)
Meer informatie

 

 2 reacties op “De Opera van Jochen Dewachter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *