Italiaanse klassiekerbeurs Breda

Zet in je agenda: op 28 april kun je met je Italiaanse klassieke racefiets deelnemen aan diverse toertochten én/of een Italiaanse klassiekerbeurs tijdens de Omloop Breda.

Italiaanse klassiekerbeurs Omloop Breda @ Italiaanse Racefietsen

Op de site van organisator Tour du Courage lezen we over  de Italiaanse klassiekerbeurs Omloop Breda het volgende:

Omloop Breda kent vier verschillende tochten, voor ieder wat wils. Alle tochten zijn uitgepijld en starten en eindigen aan de Claudius Prinsenlaan in Breda waar volop parkeergelegenheid is. Indien u klaar bent met uw tocht kunt u genieten van de wielerbeurs in het Chassé theater.

Het thema voor 2013 is Italië, het buffet is dus Italiaans, op het buitenterrein zijn stands met Italiaanse hapjes en onze hoofdgast is Francesco Moser. Binnen en buiten is er livemuziek, live radio, zijn er verschillende fietsparcoursen voor behendigheid en vele aanbieders van fietsmateriaal. U kunt zelfs een fietsfilm gaan kijken. 

Meld je met je stalen Italiaanse racefiets aan, hij krijgt een mooi expoplaatsje op de beurs en dingt mee naar één van de drie prijzen. De prijzen zijn een door onze sterren gesigneerd Azzurri Courage koerstrui, een goed gevulde goodie bag en een Omloop Breda bokaal.

Meedoen kan met een klassieke stalen racefiets van Italiaanse komaf. De meest authentieke fiets, mooiste fiets en de fiets met het beste verhaal winnen de prijzen. De jury bestaat uit Johan van der Velde, Jan Janssen, Francesco Moser (!) en Rob van Oosterhout.

Meer informatie

(Met dank aan Henk van den Anker voor de tip)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *