Vittoria Hora Evo fietsschoenen

Deze Vittoria Hora Evo fietsschoenen kwam ik onlangs tegen op hun facebookpagina. Ze hebben een opvallende nieuw uiterlijk gekregen voor 2013, uiteraard Italian style.

Vittoria Hora Evo fietsschoenen @ Italiaanse Racefietsen

Deze Vittoria Hora Evo fietsschoenen zijn het topmodel in de lijn van Wielerschoenen van het Italiaanse merk en zijn voor de liefhebber ook verkrijgbaar in zwart. Dat het om schoenen uit het hoogste segment gaat blijkt wel uit het feit dat ze in verschillende breedtes verkrijgbaar zijn en desgewenst voor de linker en rechter voet ook in verschillende lengtes te bestellen zijn. Het betere custom werk dus.

Precieze afstelling

De uitneembare binnenzool is van carbon en past zich aan de voet van de drager aan. De buitenzool is eveneens van carbon, super stijf en zorgt zo voor een efficiënte krachtoverbrenging van voet naar pedaal. De sluiting werkt volgens het principe van de skibinding en wordt gecombineerd met een kabelsluitsysteem voor het zeer precies afstellen van de schoen aan de voet.

Verkrijgbaarheid

De schoenen zijn verkrijgbaar voor een dikke 250 euro, onder andere bij Alwaysriding.co.uk en Bikegear.be.

Meer informatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *