Bianchi Oltre Gimondi 70 LE Special Kit

Limited Edition fietsen zijn hot de laatste tijd. En dan niet alleen een kader maar liefst een complete fiets mét toebehoren. De Bianchi Oltre Gimondi 70 is er ook zo eentje.

Bianchi Oltre Gimondi 70 @ Italiaanse Racefietsen

Het gaat hier om een spciale, in gelimiteerde oplage (70 stuks) vervaardigde Bianchi Oltre Gimondi 70 set met Campagnolo Super Record EPS groep. Deze is extra opgetuigd ter ere van de zeventigste verjaardag van wielericoon Felice Gimondi (Sedrina, 29 september 1942) in 2012. Ik vind vooral het bijbehorende truitje erg sjiek…

Aangepaste decals en kleuren

Vooral de decals vallen op, met onder andere speciale kleuren behorende bij de grootste koersen die Gimondi won. Zo zijn onder andere de UCI kleuren van het WK, het rood van de Vuelta, het roze van de Giro d’Italia en de tricolore van het Italiaanse Kampioenschap in het kader verwerkt. Daarnaast zijn de belangrijkste overwinniningen van Felice op/met Bianchi ook nog eens op de bovenbuis van de Oltre XR aangebracht.

Special Kit

Naast de Bianchi Olre XR wordt de de Special Kit ook geleverd met:

  • Gimondi 70 Team Bianchi replica wielershirt + broek
  • Gimondi 70 Bianchi fietskoffer
  • Gimondi 70 Bianchi fietshoes
  • Gimondi Campagnolo Bora high-profile carbon wielen met Veloflex tubes
  • Gimondi Selle San Marco Concor carbon FX zadel
  • Gimondi Elite Corsa bidon
  • Certificaat van echtheid, gesigneerd door Gimondi
  • Gimondi / Bianchi boek
Flink prijskaartje

De Bianchi Oltre XR Gimondi 70 – die in november vorig jaar al gepresenteerd werd – en de Special Kit zijn vanaf heden ook daadwerkelijk te bestellen voor – schrik niet – 13,490 euro. Wel even flink sparen dus…

Meer informatieGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *